10. januari 2019
Gratis webinar '6 stappen voor meer impact met ehealth'. Wil jij in 2019 gaan knallen met jouw innovatieve idee of concept, schrijf je dan snel in voor dit webinar.

15. oktober 2018
Zoom eens in op de dingen waar je aan werkt. Wat zijn de zaken die er echt toe doen? Wat zie je dat je eerder niet zag? En welke nieuwe inzichten geeft dit? Inzicht is de eerste stap om te kunnen innoveren met IMPACT!

11. oktober 2018
Vroeger vond ik intuïtie maar iets voor zweverige types. Ik vertrouwde volledig op mijn intelligentie. Maar inmiddels weet ik dat ik dan niet mijn volledige potentie benut. Ik heb de afgelopen jaren geleerd om bewust gebruik te maken van intuïtie. En dat blijkt juist heel effectief te zijn.

18. juli 2018
Hoe kan ik mijn impact vergroten? Met deze vraag startte ik begin 2017 met mijn eigen bedrijf Amplitudo. Ik zocht meer voldoening en plezier in mijn werk. Maar ik wilde ook meer resultaat. Ik wilde het verschil maken. Vol goede moed begon ik aan deze zoektocht. En dit ging zeker niet vanzelf. Want een paar maanden geleden had ik het gevoel dat ik weer terug bij af was.

13. februari 2018
Wat heb ik moeten leren om te kunnen implementeren? Als ik kijk naar mijn belangrijkste les dan is dit iets wat ik vooral al doende heb moeten leren. Deze les heeft te maken met het omgaan met de uitdagingen die je tegenkomt tijdens het implementatieproces.

23. januari 2018
Wil je effectiever aan de slag met het e-consult binnen jouw zorgorganisatie? Download dan hier de gratis checklist Implementatie e-consult.

01. september 2017
Interview over het project Samen Beslissen in de huisartsenzorg. Een samenwerking van Patiëntenfederatie Nederland, NHG, V&VN en InEen.

31. augustus 2017
Het gebruik van eHealth diensten, zoals het e-consult, blijft achter, terwijl er wel behoefte aan is. Hoog tijd dus om serieus werk te maken van de implementatie. Wil je weten hoe je kunt beginnen? In deze blog geef ik jou 5 tips om een vliegende start te maken.

31. juli 2017
Soms staan er mensen op die ons inspireren doordat ze het ondenkbare doen. Voor mij was Tijn van Kolsteren één van deze mensen. Hij wist ondanks zijn jonge leeftijd het verschil te maken. Tijn leerde mij een waardevolle les. In mijn blog deel vertel ik wat ik van hem leerde. Een les die jou hopelijk ook kan inspireren.

26. mei 2017
Ik moet je iets bekennen. Vorige zomer heb ik geschreeuwd in een park. Het was ongemakkelijk en vreemd, maar ook bevrijdend. Ik deed iets dat me onmogelijk leek en dit zorgde voor een doorbraak. Een doorbraak die uiteindelijk leidde tot het oprichten van mijn eigen bedrijf.

Meer weergeven