· 

Gastblog ZorgInnovatie: 4 tips omgaan met uitdagingen

ZorgInnovatie.nl is een open platform en community voor ondernemers en zorgvernieuwers. Je kunt  hier ideeën delen en bijdragen aan de ontwikkeling van ideeën van anderen. Met het online platform en actieve matchmaking helpt ZorgInnovatie vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Op deze manier draagt ZorgInnovatie bij aan het versnellen van innovatie in zorg en welzijn. Kijk voor meer informatie en deelnemen op de website www.zorginnovatie.nl

Blogreeks innoveren met impact

Voor ZorgInnovatie start ik  een blogreeks over hoe je kunt innoveren met meer impact. Hierbij deel ik inzichten en ervaringen uit mijn dagelijkse praktijk als projectmanager en projectcoach bij zorginnovatieprojecten. De eerste blog gaat over het omgaan met onverwachte uitdagingen en tegenslag. In deze blog neem ik je mee in de reis van de held en deel ik  4 concrete tips hoe je uitdagingen kunt overwinnen. Je vind de blog hier. 

 

zorginnovatieprojecten
Tekening: Stephanie van Oorschot

Vragen over zorginnovaties?

Waar loop jij tegenaan in jouw zorginnovatieproject? Of over welk onderwerp zou je graag meer willen weten? Laat het me weten via de comments of via janneke@amplitudo.nl. Misschien gaat mijn volgende blog dan over jouw vraag. 

Write a comment

Comments: 0