implementeren

Opschaling Wolk heupairbag bij tanteLouise
implementeren · 20. July 2021
De opschaling van de Wolk heupairbag bij zorgorganisatie tanteLouise maakte hen winnaar van de challenge verpleeghuizen van de toekomst. Wil je weten hoe ze dit hebben aangepakt? Lees hier snel verder.
implementeren digitale zorg
implementeren · 05. November 2020
Wat zijn de 3 belangrijkste uitdagingen voor het implementeren van digitale zorg? Lees hier de uitdagingen en concrete tips voor (financiële) ondersteuningsmogelijkheden.

implementeren · 09. July 2020
Het opschalen van digitale zorg kreeg tijdens corona een flinke boost. En dat beviel beter dan verwacht. Maar wat blijft hier van over nu de normale zorg weer op gang komt? Een belangrijke valkuil is dat we sneller dan verwacht terugveren in oud gedrag.
implementeren · 26. May 2020
Een initiatief waar ik tijdens de coronacrisis bij betrokken raakte is de fasttrack beeldschermzorg. Het doel is zorgorganisaties te ondersteunen bij het versneld implementeren van beeldschermzorg. Lees hier over het 10-stappenplan en de ondersteuningsmogelijkheden.

implementeren · 14. May 2020
Er is vanwege de corona uitbraak behoefte aan het versneld inzetten van technologische innovaties. Lees in deze blog de 6 succesfactoren die bijdragen aan het versneld implementeren.
implementeren · 28. April 2020
Inzicht in de lessen van McDonalds over implementeren en opschalen. De film The Founder geeft een interessant (en onthutsend) inkijkje in de oprichting en opschaling van deze wereldwijde fastfoodketen. Wat kunnen we hier in de zorg van leren? In deze blog vind je 13 belangrijkste takeaways.