Tijd · 06. January 2020
Wil je dit jaar écht meer gedaan krijgen? En jouw impact vergroten? Maak dan van jouw tijd een priori-TIJD! In deze blog geef ik 6 tips hoe je hiermee kunt starten.
12. December 2019
Er is vaak al veel meer mogelijk dan je denkt. Om te innoveren met meer impact kunnen we hier nog veel meer gebruik van maken. Bekijk daarom voor je start eens naar wat er al mogelijk is. Ik heb deze 6 handige overzichten voor je op een rijtje gezet.

16. October 2019
Als je meer wilt bereiken, dan moet je vooral groot kunnen denken. Maar er zijn ook een aantal valkuilen van groot denken. De belangrijkste valkuilen lees je in deze blog. Ik ben benieuwd of je ze herkent.
19. September 2019
Kan social media levens redden? In een experiment samen met de NY Times roept dr. Lisa Sanders de hulp in van de 'crowd'. Kunnen zij helpen een diagnose te vinden voor mensen met mysterieuze symptomen.

13. September 2019
De dagen van de week blijken invloed te hebben op de keuzes die we maken. In een interessante Ted talk gaat Jet Sanders in op de gevolgen hiervan. Zo blijkt de dag van de week invloed te hebben op het aantal bankovervallen. Maar komt dit patroon terug in allerlei dagelijkse keuzes die we maken. En wat betekent dit voor zorginnovatie?
13. June 2019
Voor de nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Waardevol Onderwijs ben ik geïnterviewd over een innovatieproject in de ouderenzorg. Je kunt het hele interview over het project 'samen innoveren en slim organiseren in het verpleeghuis' via de link teruglezen.

06. June 2019
Vaak besteden we veel tijd en aandacht aan wat we doen en hoe we iets doen. Maar denk je ook wel eens na over het moment waarop je iets doet? Uit onderzoek blijkt dat het tijdstip waarop je iets doet impact heeft op het resultaat.
28. May 2019
Wat is de overeenkomst tussen een advocatenkantoor en een zorgorganisatie? Het lijkt het begin van een flauwe grap. En hoewel de verschillen groot zijn, wil ik het hier hebben over een interessante overeenkomst. Het blijkt dat deze organisaties hetzelfde denken over het belang van innovatie.

10. January 2019
Gratis webinar '6 stappen voor meer impact met ehealth'. Wil jij in 2019 gaan knallen met jouw innovatieve idee of concept, schrijf je dan snel in voor dit webinar.
15. October 2018
Zoom eens in op de dingen waar je aan werkt. Wat zijn de zaken die er echt toe doen? Wat zie je dat je eerder niet zag? En welke nieuwe inzichten geeft dit? Inzicht is de eerste stap om te kunnen innoveren met IMPACT!

Show more