13. juni 2019
Voor de nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Waardevol Onderwijs ben ik geïnterviewd over een innovatieproject in de ouderenzorg. Je kunt het hele interview over het project 'samen innoveren en slim organiseren in het verpleeghuis' via de link teruglezen.

06. juni 2019
Vaak besteden we veel tijd en aandacht aan wat we doen en hoe we iets doen. Maar denk je ook wel eens na over het moment waarop je iets doet? Uit onderzoek blijkt dat het tijdstip waarop je iets doet impact heeft op het resultaat.

28. mei 2019
Wat is de overeenkomst tussen een advocatenkantoor en een zorgorganisatie? Het lijkt het begin van een flauwe grap. En hoewel de verschillen groot zijn, wil ik het hier hebben over een interessante overeenkomst. Het blijkt dat deze organisaties hetzelfde denken over het belang van innovatie.

10. januari 2019
Gratis webinar '6 stappen voor meer impact met ehealth'. Wil jij in 2019 gaan knallen met jouw innovatieve idee of concept, schrijf je dan snel in voor dit webinar.

15. oktober 2018
Zoom eens in op de dingen waar je aan werkt. Wat zijn de zaken die er echt toe doen? Wat zie je dat je eerder niet zag? En welke nieuwe inzichten geeft dit? Inzicht is de eerste stap om te kunnen innoveren met IMPACT!

11. oktober 2018
Vroeger vond ik intuïtie maar iets voor zweverige types. Ik vertrouwde volledig op mijn intelligentie. Maar inmiddels weet ik dat ik dan niet mijn volledige potentie benut. Ik heb de afgelopen jaren geleerd om bewust gebruik te maken van intuïtie. En dat blijkt juist heel effectief te zijn.

18. juli 2018
Hoe kan ik mijn impact vergroten? Met deze vraag startte ik begin 2017 met mijn eigen bedrijf Amplitudo. Ik zocht meer voldoening en plezier in mijn werk. Maar ik wilde ook meer resultaat. Ik wilde het verschil maken. Vol goede moed begon ik aan deze zoektocht. En dit ging zeker niet vanzelf. Want een paar maanden geleden had ik het gevoel dat ik weer terug bij af was.

13. februari 2018
Wat heb ik moeten leren om te kunnen implementeren? Als ik kijk naar mijn belangrijkste les dan is dit iets wat ik vooral al doende heb moeten leren. Deze les heeft te maken met het omgaan met de uitdagingen die je tegenkomt tijdens het implementatieproces.

23. januari 2018
Wil je effectiever aan de slag met het e-consult binnen jouw zorgorganisatie? Download dan hier de gratis checklist Implementatie e-consult.

01. september 2017
Interview over het project Samen Beslissen in de huisartsenzorg. Een samenwerking van Patiëntenfederatie Nederland, NHG, V&VN en InEen.

Meer weergeven