Drie sterke verhalen over zorginnovatie
inspiratie · 06. October 2021
Wat maakt sommige zorginnovaties succesvol? In deze blog deel ik 3 voorbeelden van innovaties met een sterk verhaal. Benieuwd welk dit zijn en wat je hiervan kunt leren. Lees dan verder.
Opschaling Wolk heupairbag bij tanteLouise
implementeren · 20. July 2021
De opschaling van de Wolk heupairbag bij zorgorganisatie tanteLouise maakte hen winnaar van de challenge verpleeghuizen van de toekomst. Wil je weten hoe ze dit hebben aangepakt? Lees hier snel verder.

Dé innovatie voor het verpleeghuis van de toekomst
Innovaties · 11. June 2021
Welke innovatie mag niet ontbreken in het verpleeghuis van de toekomst? Lees hier meer over één van de genomineerden: de opschaling van de Wolk heupairbag bij zorgorganisatie tanteLouise.
De maatschappelijke business case beeldzorg
financiering · 08. April 2021
Hoewel er het afgelopen jaar flink is geïnvesteerd in het aanbieden van beeldzorg, ontbreekt het aan een (maatschappelijke) business case. Lees hier verder wat de belangrijkste uitdagingen zijn?

Valkuilen bij het schrijven van plan van aanpak
projectmanagement · 21. March 2021
Waar moet een goed plan van aanpak eigenlijk écht aan voldoen? In deze blog vind je de 5 belangrijkste valkuilen en tips om deze te voorkomen.
3 tips voor boeken over zorginnovatie
inspiratie · 11. December 2020
Op zoek naar een goed boek over zorginnovatie? In deze blog voor ZorgInnovatie deel ik 3 van mijn persoonlijke favorieten. Welk innovatieboek mag volgens jou niet ontbreken?

projectmanagement · 08. November 2020
De meeste zorginnovatieprojecten lopen anders dan verwacht. Hoe ga je hiermee om? In een gastblog voor ZorgInnovatie geef ik concrete 4 tips om deze uitdagingen te overwinnen.
implementeren digitale zorg
implementeren · 05. November 2020
Wat zijn de 3 belangrijkste uitdagingen voor het implementeren van digitale zorg? Lees hier de uitdagingen en concrete tips voor (financiële) ondersteuningsmogelijkheden.

projectcoaching · 15. September 2020
Vraag eenvoudig subsidie voor implementatie- en opschalingscoaching aan. Hiermee kun je gratis advies en ondersteuning krijgen twv € 5.000. Je vindt hier meer info over deze subsidieregeling en tips hoe je dit kunt aanvragen.
implementeren · 09. July 2020
Het opschalen van digitale zorg kreeg tijdens corona een flinke boost. En dat beviel beter dan verwacht. Maar wat blijft hier van over nu de normale zorg weer op gang komt? Een belangrijke valkuil is dat we sneller dan verwacht terugveren in oud gedrag.

Show more