Referenties

Innoveren met impact

Iedere keer als ik met Janneke samenwerk, heeft dat als resultaat duidelijkheid en vertrouwen. Het komt regelmatig voor dat ik in mijn werk weet dat er ergens een verandering nodig is of dat ik een bepaalde richting op wil. Vragen als hoe dan en wat precies kan ik op dat moment nog niet beantwoorden.

Als ik dit aan Janneke voorleg, ook al ben ik op zo’n moment verre van concreet, weet zij het voor elkaar te krijgen dat ik in datzelfde gesprek direct de duidelijkheid krijg waar ik naar op zoek ben.

Dat doet ze door de juiste vragen te stellen, maar ze toetst ook of ik daadwerkelijk achter mijn eigen antwoorden sta. Dat geeft mij heel veel vertrouwen in mijn eigen kunnen en ik heb direct de energie om er zo snel mogelijk mee aan de slag te willen gaan. Dankjewel Janneke voor dat je dat iedere keer weer voor elkaar weet te krijgen! Heel waardevol. 

Susan Veldkamp, 

Ondernemer 

Janneke heeft als projectleider het uitslagenportaal goed zichtbaar gemaakt, het project gekoppeld aan partijen die er toe doen, nieuwe paden ingeslagen en samen met kerngroep een duidelijke roadmap bepaald. Daarnaast is het fijn samenwerken en is er ruimte voor ieders mening en input.

Annelijn Goedhart

Coördinator innovatie Saltro 

Innoveren met impact

Ruim 5 jaar heeft Janneke voor Vital Innovators gewerkt. Zij was een plezierige collega, waar je op kon bouwen. Janneke wil altijd goed werk afleveren en dat doet ze ook. Daarnaast droeg ze ook commercieel haar steentje bij. Haar prettige omgang droeg daar zeker aan bij. Mocht het zelfstandig ondernemerschap nou toch niet bevallen, dan staat mijn deur altijd open voor Janneke.

Mark de Lange

Directeur Vital Innovators

Innoveren met impact

Bij de Nierstichting heeft Janneke gewerkt aan diverse zelfmanagement projecten, waaronder de de serious game Coach4Life. Ik heb haar leren kennen als een slagvaardige projectleider met strategisch inzicht én hands-on mentaliteit. Daarnaast is Janneke een toegankelijke en betrokken persoon waarmee het prettig samenwerken is.

Andrea Nijhuis,

Programmamanager Nierstichting

Innoveren met impact

Ik heb een korte periode met Janneke samengewerkt: tot genoegen!  Janneke maakte zich vanuit haar achtergrond snel “onze” materie eigen en heeft een zinvolle bijdrage geleverd bij het op gang brengen van ons project. Ze houdt zich goed aan afspraken en is last but not least, een prettige persoon om mee samen te werken. 

Paula Zwijgers

Senior adviseur, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid

Innoveren met impact

Janneke is een toegewijde projectleider, die vanuit inhoudelijke kennis goed oog heeft voor het proces om de gestelde doelen te behalen. Zij is in staat kennis over te dragen aan de teamleden op een prettige manier, stimuleert mensen tot meedoen als zij even stil staan en trekt op een natuurlijke manier de kar. Daar waar bottlenecks ontstaan gedurende het project, zal Janneke weldoordacht acteren. Zij zal bij voorkeur in samenspraak met anderen het project in goede banen leiden. Janneke is communicatief zowel in woord als geschrift sterk. Het is niet alleen voor het goed uitvoeren van een project prettig om met Janneke samen te werken, maar qua intermenselijk contact ook nog eens heel plezierig. En die combinatie vervult een grote randvoorwaarde voor een succesvol project.

Conchita Hofstede

Directeur VitaValley


Innoveren met impact

 

Janneke de Groot heeft voor InEen de aanpak persoonsgerichte zorg ontwikkeld. Het ontwikkelen van het plan van aanpak heeft Janneke zeer voortvarend opgepakt. Wat mij opviel is dat ze er goed in slaagde om uit de verzamelde input een diepgravende analyse te maken, waarmee ze verder kwam dan de voor de hand liggende constateringen. Dankzij haar scherpzinnige blik kwamen we tot nieuwe inzichten, die ze wist te vertalen naar concrete activiteiten. Het plan van aanpak is in de Algemene Ledenvergadering vastgesteld en vormt een jaar na dato nog steeds de leidraad voor de activiteiten van InEen op het gebied van persoonsgerichte zorg.”

Frederik Vogelzang, 

Programmamanager InEen