Referenties

Bij de Nierstichting heeft Janneke gewerkt aan diverse zelfmanagement projecten, waaronder de de serious game Coach4Life. Ik heb haar leren kennen als een slagvaardige projectleider met strategisch inzicht én hands-on mentaliteit. Daarnaast is Janneke een toegankelijke en betrokken persoon waarmee het prettig samenwerken is.

Andrea Nijhuis,

Programmamanager Nierstichting

Ik heb een korte periode met Janneke samengewerkt: tot genoegen!  Janneke maakte zich vanuit haar achtergrond snel “onze” materie eigen en heeft een zinvolle bijdrage geleverd bij het op gang brengen van ons project. Ze houdt zich goed aan afspraken en is last but not least, een prettige persoon om mee samen te werken. 

Paula Zwijgers

Senior adviseur, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid

Janneke heeft als projectleider het uitslagenportaal goed zichtbaar gemaakt, het project gekoppeld aan partijen die er toe doen, nieuwe paden ingeslagen en samen met kerngroep een duidelijke roadmap bepaald. Daarnaast is het fijn samenwerken en is er ruimte voor ieders mening en input.

Annelijn Goedhart

Coördinator innovatie Saltro

 

Ruim 5 jaar heeft Janneke voor Vital Innovators gewerkt. Zij was een plezierige collega, waar je op kon bouwen. Janneke wil altijd goed werk afleveren en dat doet ze ook. Daarnaast droeg ze ook commercieel haar steentje bij. Haar prettige omgang droeg daar zeker aan bij. Mocht het zelfstandig ondernemerschap nou toch niet bevallen, dan staat mijn deur altijd open voor Janneke.

Mark de Lange

Directeur Vital Innovators


Janneke is een toegewijde projectleider, die vanuit inhoudelijke kennis goed oog heeft voor het proces om de gestelde doelen te behalen. Zij is in staat kennis over te dragen aan de teamleden op een prettige manier, stimuleert mensen tot meedoen als zij even stil staan en trekt op een natuurlijke manier de kar. Daar waar bottlenecks ontstaan gedurende het project, zal Janneke weldoordacht acteren. Zij zal bij voorkeur in samenspraak met anderen het project in goede banen leiden. Janneke is communicatief zowel in woord als geschrift sterk. Het is niet alleen voor het goed uitvoeren van een project prettig om met Janneke samen te werken, maar qua intermenselijk contact ook nog eens heel plezierig. En die combinatie vervult een grote randvoorwaarde voor een succesvol project.

Conchita Hofstede

Directeur VitaValley