· 

3 tips voor boeken over zorginnovatie

Voor het platform ZorgInnovatie schrijf ik een blogreeks over innoveren met impact. Hierin deel ik inspiratie, inzichten en ervaringen uit mijn dagelijkse praktijk. In de tweede blog deel ik 3 boekentips over zorginnovatie. Het zijn persoonlijke favorieten die mij inspireren om anders te denken of te doen. Je leest de volledige blog hier 

Een tipje van de sluier

boek zorginnovatie

 

Zoals verwacht loopt alles anders (Berthold Gunster). Een heerlijk nuchter en humoristisch boek over hoe je problemen kunt oplossen. Belangrijk inzicht voor mij: veel problemen ontstaan vanuit de verwachtingen die we ergens op plakken. In het boek vind je veel praktische voorbeelden en de omdenkmatrix om zelf mee aan de slag te gaan. Liever luisteren dan lezen? De Omdenken podcast is ook een echte aanrader!  

Vul jij het lijstje aan?

Ik zou het leuk vinden dit lijstje aan te vullen met jouw favorieten. Laat hieronder weten welk innovatieboek volgens jou niet mag ontbreken of stuur me een berichtje . Dan vul ik dit lijstje binnenkort hier aan. 

Write a comment

Comments: 0