· 

De maatschappelijke business case beeldzorg

Het afgelopen jaar is er flink geïnvesteerd in het aanbieden van beeldzorg. Maar in hoeverre leiden deze investeringen ook tot toegevoegde waarde? Vanuit het SET-up programma van Vitavalley zien we dat veel zorgorganisaties tijdens corona aan de slag zijn gegaan met het implementeren en opschalen van beeldzorg. Hierbij zien we ook dat steeds meer organisaties vragen hebben over de business case en nadenken hoe ze beeldzorg structureel kunnen financieren.

 

Voor een aantal e-health toepassingen, zoals medicijndispensers en zorgrobots, zijn al maatschappelijke business cases beschikbaar. Omdat er voor beeldzorg nog niks beschikbaar was, hebben we op basis van de beschikbare kennis en ervaring binnen het SET-up leernetwerk een opzet gemaakt. In deze blog voor VitaValley ga ik op de belangrijkste uitdagingen in de maatschappelijke business case.   

 

Meer weten over beeldzorg en innoveren tijdens corona? Lees dan ook deze eerder blog.

Write a comment

Comments: 0